Max, Solaïka, Mayinti & Raf Noordzij- 1 maanden geleden

Max, Solaika, Mayinti en Raf Noordzij (17-12-2017)

Nadat wij een zeer ongemakkelijk en bizar intake gesprek gehad hadden bij een grote kraamzorg organisatie. Werd ons duidelijk dat veel liever iets kleins en persoonlijks zochten. Zo zijn we via kraamzorggezocht terecht gekomen bij Patricia. Dit bleek een hele goede keuze want na een informatief en gezellig gesprek thuis konden we al kennis maken en verwachtingen uitspreken naar elkaar.
 En zoals besproken hebben we een heerlijke periode gehad zonder stres of regels, Patricia is een kraamzorg met enorm veel ervaring. Dus is echt een toevoeging in een periode dat het toch weer even aftasten is. Voor ons mannetje en oudere dochter was het ook genieten want die werden perfect verzorgd en geëntertaind. Dus hebben wij ook heerlijk kunnen genieten van de hotel service die geleverd werd ;p
 We kunnen Patricia zeker aanraden voor iedereen die een relaxte en ongedwongen kraamperiode tegemoet wilt gaan.
 Patricia nogmaals bedankt voor al je goede zorgen!

Groetjes


Hoi patricia

Even een berichtje van ons, dank je wel voor een mooie top kraamweek. Door problemen bij grote organisatie, kregen we jou. Wat heb jij een hart en passie voor je werk. Wij snappen wel dat je werkt onder de naam kraamzorg met passie en liefde.
Omdat wij vonden dat je een dag eerder vakantie verdiende hebben we de kraamzorg 1 dag eerder afgesloten. Billie zat al ruim boven geboortegewicht en ik was al vol weer op de been. Maar dan nog app je 4 dagen later of alles goed gaat en of we nog vragen hebben. Wauw dat vond ik fijn nog even kleine vraagjes beantwoorden, dat doe je gewoon. Wat een fijne service.
Lieve patricia bedankt!

Groetjes Yvonne, Marco en knuffel vam Billie

Geweldige kraamzorg

Kraamzorg gehad van patricia bij onze jongste dochter. We hadden al 3 kinderen en de jongste was een onverwacht cadeautje. Maar dat was patricia ook. Geweldig hoe zij de andere kinderen overal bij betrok. Ze waren allemaal thuis ivm  mei vakantie.  Naar de speeltuin of spelletje spelen. Patricia deed het, waardoor ik heerlijk kon rusten en kon aansterken. En tussendoor deed ze ook nog huishoudelijke taken.

Patricia bedankt voor een geweldige week.


Groetjes fam hernadez. 

Door een verhuizing vanuit almere naar ulvenhout konden wij geen zorg meer krijgen via een regulier bureau. Via via kwamen we bij patricia uit. En beter konden wij t niet treffen. Echt een schat. Zorgde voor mij en de baby,maar ook grote broer en zus die toch nog wat éénkennig is klikte het goed. De eerste 5 dagen heerlijk op bed gebleven, heerlijk geniten van de rust en lekkere verwennerijen. Daarna behoefte om weer zelf te rommelen in huis en dat kon. Patricia liet mij gaan, geen betutteling of doe maar niet. Hierdoor een super week gehad.
Echt een topper die echt hart heeft voor haar vak.

Groetjes familie Mes.


Wat hebben wij een fijne week gehad. Ons eerste kindje, alles nieuw en spannend. Maar daar was patricia. Zij heeft ons in een week tijd alles geleerd. Wat waren wij blij met haar.
Nogmaals dank je wel voor alles.

Liefs noah en groetjes van zijn papa en mama

Hoi patricia
Dank je wel  voor een mooie kraamweek. Door jou konden wij de zorg van Ties prima aan, aan het einde van de kraamweek. Ik wilde graag borstvoeding geven, maar geen idee hoe dat moest. Door jou rust, uitleg en geduld is dat gelukt. Ties is een tevreden ventje, wat goed groeit.
Dank je wel voor alles en wie weet tot ziens?

Groetjes Siebe , Maaike en Ties. 

Hoi patricia

Via deze weg nogmaals dank voor je leuke verwen zorg. Onze kraamweek was een feestje. Ontbijtjes op bed, fruitcoctails, lekkere lunches en nog meer. Maar ook je kennis en kunde is geweldig! Je legt t duidelijk uit en al vroegen wij t voor de 10e keer, weer legde je het met liefde uit.
Als er 2e kindje komt dan willen wij je zeker terug. 

Veel liefs patrick ashley en knuffel hailey-jane

Lieve patricia

Wat hebben wij een fantastische kraamweek gehad. Je hebt ons veel geleerd en veel onzekerheden  die we hadden weggenomen. Wij zijn klaar om t alleen te gaan doen! 
Maar gaan jou,  de verwennerijen, je uitleg, je geduld en je liefde voor Vieve en je vak heel erg missen.  Je bent een lieverd.
Dank je wel voor alles. 

Liefs Jorik, Evelien en Vieve 

Hoi patricia

Via deze weg bedanken wij jou voor 5 mooie kraamdagen.
Doordat onze tweeling opgenomen moest worden in het ziekenhuis, konden wij maar 5 dagen gebruik maken van de kraamzorg. En deze dagen waren fijn. Je was zeer lief voor mij, de tweeling en onze 2 andere kinderen. Helaas konden wij niet de kraamzorg afsluiten zoals wij gehoopt hadden, door de onverwachte opname in het ziekenhuis, maar alsnog bedankt voor alles.

Liefs Peter Irena
Job, Fee, Dex en Kiki. 

Lieve patricia bedankt voor de geweldig mooie kraamweek.
Wij hebben veel geleerd en je wist precies wanneer, welke informatie wij nodig hadden. Ook hield je mij soms een spiegel voor, die ik nodig had om tot rust te komen.  Ook de verwennerijtjes en de maaltijden waren heerlijk. 
De zorg  voor Demi was geweldig, liefdevol en warm. Wij gaan je missen. Je bent een toppertje.

Dank voor alles groetjes Gerben Tonja en Demi. 

Lieve patricia

Wat waren wij blij met jouw als onze kraamverorgster. Al tijdens de zwangerschap was je zeer belangstellend naar ons toe, omdat deze niet volgens wens verliep. Toen beurde je ons al op. Nadat Julia was geboren was je er meteen toen we naar huis mochten. En wat was je lief en verwende je ons. Omdat Julia geel zag moesten we terug naar het ziekenhuis. Maar ook toen was je er voor ons. En weer bij thuiskomst was je daar en verlengde je de kraamzorg, zodat we nog 5 dagen verwend werden.  Ook dat je na afsluiten kraamzorg, gewoon bereikbaar blijft voor vragen is een super service van jouw. 
Je bent een kraamengel, een topper! 
Bedankt voor alles!! 

Liefs Debbie, Walter en knuffel van Julia❤

Hoi Patricia

Dank je wel voor een fijne kraamweek.
Dank voor je uitleg, geduld, het voordoen, het samen doen, maar vooral ook, het ons zelf laten doen. Mede dankzij jou kijken wij terug op een mooie start van ons gezinnetje. 
Nogmaals dank je wel!

Liefs Koen Floor en Fiona 

Wij willen Patricia bedanken voor een zeer fijne kraamweek. Omdat t bureau waar wij kraamzorg hadden aangevraagd geen beschikbaar personeel had, hadden ze Patricia gevraagd of ze bij ons de zorg wilde doen.  
Patricia deed alles echt met liefde en plezier. Onze oudste werd overal bij betrokken en ze verwende ons heerlijk. Onze oudste kreeg ook nog een kraamzorgdiploma, wat ze geweldig vond. 
Echt een meid met hart voor de kraamzorg!

Familie molenschot. 

Hoi Patricia
Hier een berichtje van ons. Onze zoon liet aardig op zich wachten, maar paaszaterdag kondigde hij zich toch aan. 1 appje en jij stond standby, en na het belletje dat het echt ging doorzetten de bevalling, was jij er binnen 15 minuten. Ook toen dacht  onze zoon jullie wachten maar. Al die tijd was jij rustig aanwezig en had alles klaargezet. De bevalling verliep zoals wij t wilde. En jij was daarbij op de achtergrond aanwezig. De rest van de kraamweek verliep perfect en gaf jij ons rust door de meisjes bezig te houden. Wat waren  zij trots op hun kraamdiploma en roze roset. 
Nogmaals dank voor alles! 

Liefs fam Thiele. 

Wij kregen Patricia, omdat de kraamzorgorganisatie waar wij zorg hadden aangevraagd geen personeel beschikbaar had. Wat een leuke meid zeg. Patricia heeft ons een top kraamweek bezorgd. Echt de reddende engel, wat het bureau niet kon waar maken, maakte Patricia dubbel zo goed. Ze is echt een aanrader. Ze verwent je heerlijk en ook onze oudste zoon werd extra verwend.  Zoek je leuke , maar zeker ook goede kraamzorg, stop met zoeken! 
Patricia nogmaals dank voor een top kraamweek! 

Groetjes van de fam Heijster. 


Patricia is deze week bij ons geweest om voor mij, mijn vriend en natuurlijk vooral onze dochter Filou te zorgen. We hebben een fantastische week gehad, vol zorg en aandacht. Patricia is een vat vol kennis en deelt die kennis graag met je. Daarnaast neemt ze je huishoudelijke taken uit handen en zorgt ze voor kleine verrassingen. Dankjewel Patricia voor een fantastische week!
 Liefs van Inge, Niels en FilouLieve Patricia 

Wij hebben een fijne kraam week gehad waarin wij ons gesteund,begrepen en verwend hebben gevoeld! Er is echt met passie en liefde voor heel ons gezinnetje gezorgd. Ook na de kraam week konden wij nog terecht met onze vragen. We hebben ons nooit alleen gevoeld hierin.l

Liefs Isa, Patrick en Yuna😘

Hoi Patricia

Super bedankt voor  alles de afgelopen week! We hebben genoten van onze eerste week met Senn en Elin. Bedankt voor de adviezen en tips, ik zal appelstroop voortaan anders zien😉. Mooi om te zien hoe jij je werk mt passie kan uitvoeren en je evoor inzet. Wij wensen je nog heel veel werkplezier bij jje volgende gezinnen waar je nog gaat werken. 

Veel liefs Nick, Marleen, Elin en Sennr

We gaan je missen! 😊 en Regi helemaal haha! 🐕

Bedankt voor de fijne kraamweek, mede dankzij jou een fijne start gemaakt! 🥰

Liefs Marc, Dagmar en Nova en poot🐾 van Regi. 

Lieve patricia,

Bedankt voor een geweldige week. Onze start als gezin is dankzij jou goed van start gegaan.
De verwennerijtjes, de zorg, de uitleg, maar ook de rust die bracht waren super.

Nogmaals dank!

Liefs Ilona Leon en Yelina💖

Lieve Patricia

Omdat het bureau waar wij aangemeld waren geen personeel had, hebben ze jou gebeld. Wat waren wij blij dat jij bij ons kwam. Toch 1 gezicht de hele kraamtijd, kon het bureau ons niet garanderen ivm personeels tekort. Jij had alle tijd, bleef zolang het nodig was. Leerde ons alles, Luca is ons eerste kindje. Je nam de onzekerheden weg van ons. Wij kijken terug op een leuke, gezellige en zeer leerzame kraamweek. 


Dank je wel, liefs Jeroen,  hilde en Luca😘

Patricia dank je wel voor een prachtig mooie eerste week met onze zoon. Jouw geduld , inzet en liefde hebben er voor gezorgd dat wij de eerste week als een geweldige periode hebben ervaren. 

Liefs Mandy, Dave en Julan