Max, Solaïka, Mayinti & Raf Noordzij- 1 maanden geleden

Max, Solaika, Mayinti en Raf Noordzij (17-12-2017)

Nadat wij een zeer ongemakkelijk en bizar intake gesprek gehad hadden bij een grote kraamzorg organisatie. Werd ons duidelijk dat veel liever iets kleins en persoonlijks zochten. Zo zijn we via kraamzorggezocht terecht gekomen bij Patricia. Dit bleek een hele goede keuze want na een informatief en gezellig gesprek thuis konden we al kennis maken en verwachtingen uitspreken naar elkaar.
 En zoals besproken hebben we een heerlijke periode gehad zonder stres of regels, Patricia is een kraamzorg met enorm veel ervaring. Dus is echt een toevoeging in een periode dat het toch weer even aftasten is. Voor ons mannetje en oudere dochter was het ook genieten want die werden perfect verzorgd en geëntertaind. Dus hebben wij ook heerlijk kunnen genieten van de hotel service die geleverd werd ;p
 We kunnen Patricia zeker aanraden voor iedereen die een relaxte en ongedwongen kraamperiode tegemoet wilt gaan.
 Patricia nogmaals bedankt voor al je goede zorgen!

Groetjes

Wauw top kraamzorg!

Patricia is een hele lieve kundige en gezellige kraamverzorgster. Ze weet precies de rust te bewaren daar waar nodig is,maar ook precies wanneer haar schouder nodig is. Ze speelt heel flexibel in op alles en zorgt ervoor dat je uitgerust enn verwend de kraamweek afsluit. Dank je wel patricia. 

Liefs Vera, Arno, Quin en Fenna.


Hoi patricia

Even een berichtje van ons, dank je wel voor een mooie top kraamweek. Door problemen bij grote organisatie, kregen we jou. Wat heb jij een hart en passie voor je werk. Wij snappen wel dat je werkt onder de naam kraamzorg met passie en liefde.
Omdat wij vonden dat je een dag eerder vakantie verdiende hebben we de kraamzorg 1 dag eerder afgesloten. Billie zat al ruim boven geboortegewicht en ik was al vol weer op de been. Maar dan nog app je 4 dagen later of alles goed gaat en of we nog vragen hebben. Wauw dat vond ik fijn nog even kleine vraagjes beantwoorden, dat doe je gewoon. Wat een fijne service.
Lieve patricia bedankt!

Groetjes Yvonne, Marco en knuffel vam Billie

Lieve Patricia,

Toen ik mijn ouders voor het eerst zag,dat ik " met al dit gestuntel wordt ik niet ouder dag 1 dag!"
Gelukkig heb jij mij red, want anders lag ik nu nog met een vieze luier in bed.
Dank je wel voor deze fijne tijd, mijn ouders zijn nu op de toekomst voorbereid. 

Liefs knuffel van Olivia en ook van mij papa en mama.
Groetjes Cathelijne en Erwin.

Geweldige kraamzorg

Kraamzorg gehad van patricia bij onze jongste dochter. We hadden al 3 kinderen en de jongste was een onverwacht cadeautje. Maar dat was patricia ook. Geweldig hoe zij de andere kinderen overal bij betrok. Ze waren allemaal thuis ivm  mei vakantie.  Naar de speeltuin of spelletje spelen. Patricia deed het, waardoor ik heerlijk kon rusten en kon aansterken. En tussendoor deed ze ook nog huishoudelijke taken.

Patricia bedankt voor een geweldige week.


Groetjes fam hernadez. 

Door een verhuizing vanuit almere naar ulvenhout konden wij geen zorg meer krijgen via een regulier bureau. Via via kwamen we bij patricia uit. En beter konden wij t niet treffen. Echt een schat. Zorgde voor mij en de baby,maar ook grote broer en zus die toch nog wat éénkennig is klikte het goed. De eerste 5 dagen heerlijk op bed gebleven, heerlijk geniten van de rust en lekkere verwennerijen. Daarna behoefte om weer zelf te rommelen in huis en dat kon. Patricia liet mij gaan, geen betutteling of doe maar niet. Hierdoor een super week gehad.
Echt een topper die echt hart heeft voor haar vak.

Groetjes familie Mes.


Bete Patricia,

Dank je wel voor een geweldige week. Onze prioriteit lag bij de borstvoeding, omdat deze de eerste keer niet goed was verlopen. Jou kundigheid,jou rust zorgde ervoor dat de borstvoeding nu wel lukte. Ook de zorg voor onze oudste was top, je deed van alles met haar. 

Groetjes Sjoerd, Sanne, Jules en Sammy.

Top kraamzorg

Wat is kraamzorg van patricia fijn. Je kent haar al,omdat zij persoonlijk komt kennismaken en de intake allemaal zelf doet. Toen ik ging bevallen, belde mijn man haar en binnen 30 minuten was ze. Dat ze er was kreeg ik niet mee, zou rutig bleef ze  op de achtergrond en maakte zij mooie foto's. Na de geboorte van Mika mochten wij in alle rust wennen en deed zij op.de achtergrond haar werk. 
Ook onze oudste vond het geweldig, patricia speelde met hem, bakte cakejes en gaf hem veel aandacht. 
Wij raden patricia zeker aan. 

Groetjes familie Ruisaard.

Wat hebben wij een fijne week gehad. Ons eerste kindje, alles nieuw en spannend. Maar daar was patricia. Zij heeft ons in een week tijd alles geleerd. Wat waren wij blij met haar.
Nogmaals dank je wel voor alles.

Liefs noah en groetjes van zijn papa en mama

Hoi patricia
Dank je wel  voor een mooie kraamweek. Door jou konden wij de zorg van Ties prima aan, aan het einde van de kraamweek. Ik wilde graag borstvoeding geven, maar geen idee hoe dat moest. Door jou rust, uitleg en geduld is dat gelukt. Ties is een tevreden ventje, wat goed groeit.
Dank je wel voor alles en wie weet tot ziens?

Groetjes Siebe , Maaike en Ties. 

Hoi patricia

Via deze weg nogmaals dank voor je leuke verwen zorg. Onze kraamweek was een feestje. Ontbijtjes op bed, fruitcoctails, lekkere lunches en nog meer. Maar ook je kennis en kunde is geweldig! Je legt t duidelijk uit en al vroegen wij t voor de 10e keer, weer legde je het met liefde uit.
Als er 2e kindje komt dan willen wij je zeker terug. 

Veel liefs patrick ashley en knuffel hailey-jane

Lieve patricia

Wat hebben wij een fantastische kraamweek gehad. Je hebt ons veel geleerd en veel onzekerheden  die we hadden weggenomen. Wij zijn klaar om t alleen te gaan doen! 
Maar gaan jou,  de verwennerijen, je uitleg, je geduld en je liefde voor Vieve en je vak heel erg missen.  Je bent een lieverd.
Dank je wel voor alles. 

Liefs Jorik, Evelien en Vieve 

Hoi patricia

Via deze weg bedanken wij jou voor 5 mooie kraamdagen.
Doordat onze tweeling opgenomen moest worden in het ziekenhuis, konden wij maar 5 dagen gebruik maken van de kraamzorg. En deze dagen waren fijn. Je was zeer lief voor mij, de tweeling en onze 2 andere kinderen. Helaas konden wij niet de kraamzorg afsluiten zoals wij gehoopt hadden, door de onverwachte opname in het ziekenhuis, maar alsnog bedankt voor alles.

Liefs Peter Irena
Job, Fee, Dex en Kiki. 

Lieve patricia bedankt voor de geweldig mooie kraamweek.
Wij hebben veel geleerd en je wist precies wanneer, welke informatie wij nodig hadden. Ook hield je mij soms een spiegel voor, die ik nodig had om tot rust te komen.  Ook de verwennerijtjes en de maaltijden waren heerlijk. 
De zorg  voor Demi was geweldig, liefdevol en warm. Wij gaan je missen. Je bent een toppertje.

Dank voor alles groetjes Gerben Tonja en Demi. 

Lieve patricia

Wat waren wij blij met jouw als onze kraamverorgster. Al tijdens de zwangerschap was je zeer belangstellend naar ons toe, omdat deze niet volgens wens verliep. Toen beurde je ons al op. Nadat Julia was geboren was je er meteen toen we naar huis mochten. En wat was je lief en verwende je ons. Omdat Julia geel zag moesten we terug naar het ziekenhuis. Maar ook toen was je er voor ons. En weer bij thuiskomst was je daar en verlengde je de kraamzorg, zodat we nog 5 dagen verwend werden.  Ook dat je na afsluiten kraamzorg, gewoon bereikbaar blijft voor vragen is een super service van jouw. 
Je bent een kraamengel, een topper! 
Bedankt voor alles!! 

Liefs Debbie, Walter en knuffel van Julia❤

Voor de 2e keer kwam Patricia weer bij ons  bij onze eerste zeiden wij al komt er een 2e dan jij weer. Nu 3 jaar later was het zover. Meteen bij positieve test Patricia geappt, want anders ben je te laat hoor.  En ja hoor ze had nog plek. Weer was ze er meteen bij thuiskomst en weer gaf zij ons de perfecte start. Dana en Yaroah werden verwend, met Eira deed ze gek. Maar ook Imara onze oudste van 14 vergat ze zeer zeker niet. 
Er komt geen kindje meer bij, maar ohh wat gaan wij Patricia missen!

Dikke knuffel Guido, Dana Imara Eira en knuffel van Yaroah💙

Lieve Patricia,

Helaas zit onze kraamweek er al weer op😢
Wij willen je bedanken voor een geweldige week en een geweldige eerste ervaring!
In een week tijd zijn wij gegroeid tot ouders, mede dankzij jou. We hebben ontzettend veel van je geleerd en met je gelachen. 
Mocht er een 2e kleintje komen weten wij jou zeker te vinden! 
BEDANKT!! 

veel liefs x x x 
Remco, Jannenke en knuffel van Dies💙

Hoi Patricia

Dank je wel voor een fijne kraamweek.
Dank voor je uitleg, geduld, het voordoen, het samen doen, maar vooral ook, het ons zelf laten doen. Mede dankzij jou kijken wij terug op een mooie start van ons gezinnetje. 
Nogmaals dank je wel!

Liefs Koen Floor en Fiona 

Hoi Patricia 
Dank je wel voor een mooie kraamweek. Onze zoon zou je laatste 2020 baby zijn, maar hij werd je eerste 2021 baby. Dankzij jou is de borstvoeding super gelukt. Mika doet het goed, groeit super. Jaimz keek elke dag naar jou uit, wat vond hij het leuk om cakejes te bakken en spelletjes met je te spelen. 
Je doet je naam eer aan, echt kraamzorg met passie en liefde. 
Wie weet tot ooit 😉

Groetjes van Rosita, Martin, Jaimz en Mika

Wij willen Patricia bedanken voor een zeer fijne kraamweek. Omdat t bureau waar wij kraamzorg hadden aangevraagd geen beschikbaar personeel had, hadden ze Patricia gevraagd of ze bij ons de zorg wilde doen.  
Patricia deed alles echt met liefde en plezier. Onze oudste werd overal bij betrokken en ze verwende ons heerlijk. Onze oudste kreeg ook nog een kraamzorgdiploma, wat ze geweldig vond. 
Echt een meid met hart voor de kraamzorg!

Familie molenschot. 

Hoi Patricia
Hier een berichtje van ons. Onze zoon liet aardig op zich wachten, maar paaszaterdag kondigde hij zich toch aan. 1 appje en jij stond standby, en na het belletje dat het echt ging doorzetten de bevalling, was jij er binnen 15 minuten. Ook toen dacht  onze zoon jullie wachten maar. Al die tijd was jij rustig aanwezig en had alles klaargezet. De bevalling verliep zoals wij t wilde. En jij was daarbij op de achtergrond aanwezig. De rest van de kraamweek verliep perfect en gaf jij ons rust door de meisjes bezig te houden. Wat waren  zij trots op hun kraamdiploma en roze roset. 
Nogmaals dank voor alles! 

Liefs fam Thiele. 

Wij kregen Patricia, omdat de kraamzorgorganisatie waar wij zorg hadden aangevraagd geen personeel beschikbaar had. Wat een leuke meid zeg. Patricia heeft ons een top kraamweek bezorgd. Echt de reddende engel, wat het bureau niet kon waar maken, maakte Patricia dubbel zo goed. Ze is echt een aanrader. Ze verwent je heerlijk en ook onze oudste zoon werd extra verwend.  Zoek je leuke , maar zeker ook goede kraamzorg, stop met zoeken! 
Patricia nogmaals dank voor een top kraamweek! 

Groetjes van de fam Heijster. 


Patricia is een geweldige kraamverzorgster. Bij de kennismaking al meteen fijn, vertrouwt gevoel. Ook de hond keurde haar goed 😉
Als ik haar nodig had bij de bevalling mocht ik haar bellen, nou wat had ik haar nodig en wat was ze er snel, ondanks code rood, sneeuw en ijzel, ze kwam meteen. De week die volgde was perfect. Ze paste zich perfect aan aan ons. Omdat wij niet wilde dat ze veel huishouding deed, hebben wij hele fijne gesprekken gehad, veel gelachen en veel koffie gedronken. 
Dank je wel nogmaals Patricia voor alles.

Wendy , Bart en Nola en poot van djenga.

Patricia is deze week bij ons geweest om voor mij, mijn vriend en natuurlijk vooral onze dochter Filou te zorgen. We hebben een fantastische week gehad, vol zorg en aandacht. Patricia is een vat vol kennis en deelt die kennis graag met je. Daarnaast neemt ze je huishoudelijke taken uit handen en zorgt ze voor kleine verrassingen. Dankjewel Patricia voor een fantastische week!
 Liefs van Inge, Niels en FilouLieve Patricia 

Wij hebben een fijne kraam week gehad waarin wij ons gesteund,begrepen en verwend hebben gevoeld! Er is echt met passie en liefde voor heel ons gezinnetje gezorgd. Ook na de kraam week konden wij nog terecht met onze vragen. We hebben ons nooit alleen gevoeld hierin.l

Liefs Isa, Patrick en Yuna😘

Hoi Patricia

Super bedankt voor  alles de afgelopen week! We hebben genoten van onze eerste week met Senn en Elin. Bedankt voor de adviezen en tips, ik zal appelstroop voortaan anders zien😉. Mooi om te zien hoe jij je werk mt passie kan uitvoeren en je evoor inzet. Wij wensen je nog heel veel werkplezier bij jje volgende gezinnen waar je nog gaat werken. 

Veel liefs Nick, Marleen, Elin en Senn

Lieve Patricia,

Dank je wel voor een fijne kraamweek. Wij kijken hier met veel plezier op terug. Je hebt ons veel geleerd en heerlijk verwend. Wij gaan met vertrouwen de toekomst in. 

Liefs Bram, Shirley enLily.
Bij een 2e bellen wij jou zeker. 

We gaan je missen! 😊 en Regi helemaal haha! 🐕

Bedankt voor de fijne kraamweek, mede dankzij jou een fijne start gemaakt! 🥰

Liefs Marc, Dagmar en Nova en poot🐾 van Regi. 

Hoi Patricia

Hier een berichtje van ons. 
Dank je wel voor een super kraamweek. De rust die jij ons bracht, gaf ons de kans te wennen aan ons nieuwe kindje Lize. Ook hoe jij  onze zoon overal bij betrok was zeer waardevol. Dank voor een fijne start voor ons als gezn van 4 nu. 

Liefs familie van beelen. 

Lieve patricia,

Bedankt voor een geweldige week. Onze start als gezin is dankzij jou goed van start gegaan.
De verwennerijtjes, de zorg, de uitleg, maar ook de rust die bracht waren super.

Nogmaals dank!

Liefs Ilona Leon en Yelina💖

Lieve Patricia,

Bedankt voor weer een geweldige week kraamzorg.
Wij hebben een eerste mooie Maud-week ervaren en gaan zeker met volle teugen verder met genieten van onze lieve wondertje.
Mede dankzij jou was dit een week om elkaar te leren kennen en om Demi te betrekken in de nieuwe gezinssituatie
Nu als trotse grote zus! 
Nogmaals dank dat je voor de 2e keer ons een onvergetelijke kraamweek hebt gegeven. 

Liefs Gerben, Tonja
Demi en Maud

(En ook namens Kaylee en Noa, ze waren zeer blij dat ondanks de Corona ze toch even bij hun nieuwe zusje mochten zijn)

Lieve Patricia

Omdat het bureau waar wij aangemeld waren geen personeel had, hebben ze jou gebeld. Wat waren wij blij dat jij bij ons kwam. Toch 1 gezicht de hele kraamtijd, kon het bureau ons niet garanderen ivm personeels tekort. Jij had alle tijd, bleef zolang het nodig was. Leerde ons alles, Luca is ons eerste kindje. Je nam de onzekerheden weg van ons. Wij kijken terug op een leuke, gezellige en zeer leerzame kraamweek. 


Dank je wel, liefs Jeroen,  hilde en Luca😘

Patricia dank je wel voor een prachtig mooie eerste week met onze zoon. Jouw geduld , inzet en liefde hebben er voor gezorgd dat wij de eerste week als een geweldige periode hebben ervaren. 

Liefs Mandy, Dave en Julan

Lieve Patricia, 

Dank je wel voor een geweldige kraamweek. Je zorgde niet alleen voor mij en Hannah,maar ook voor Jeroen en zijn zoontje die in  de kraamweek bij ons was.
Je bent een zorgzame, leuke, spontane en gezellige kraamverzorgster. Een echte aanrader, ze geeft je  echt een kraamweek om op terug te kijken. 

Liefs Laura,Jeroen en Hannah. 

Beste Patricia,

Wij willen jou hartelijk danken voor een geweldige kraamweek
Jij zorgde voor rust, gezelligheid en duidelijkheid.
Jou uitleg, je passie heeft ervoor gezorgd dat wij het papa en mama zijn,  met vertrouwen aan kunnen. Ook na de kraamweek mochten wij jou appen en bellen met vragen. Dank daarvoor.

Heel veel liefs 
Jorrit, Kim en knuf van Tess en een poot van Zina.