Hoi  Patricia,

Wij willen je bedanken voor een mooie kraamweek. Blijf dit werk met vol enthousiasme  uitvoeren, dan zullen andere gezinnen net zou blij zijn met jou, als wij! Wij vonden jou zeer fijn en weten zeker, dat we het nu zonder jouw hulp ook kunnen, wetende dat je voor ons bereikbaar blijft voor vragen. Geniet nu even van het vrij zijn, voor de volgende baby komt. 

Liefs Rens, Jerney
Christopher en Matthew😘

Mei 2024.

Hoi Patricia,Dank je wel voor weer een mooie kraanweek. Het was een een genot om je voor de 2e keer te hebben. Filou was weg van je en heeft het nog steeds over stickers plakken, cakejes bakken. Maar ook voor ons was je weer een geweldige kundige aanvullen. Ook al was je voor de 2e keer bij ons, we hadden weer hoop vragen en jij stond voor ons klaar.  Het blijft bij 2, maar wij raden je zeker aan bij iedereen die kraamzorg zoekt. 

Groetjes Niels, Inge
Filou en Yves.

Mei 2024.

Lieve Patricia

Dank je wel voor een super mooie kraamweek. Wat hebben wij genoten en veel geleerd. Wij raden jou zeker aan en bij een volgend kindje bellen wij jou zeker weten!  Dank je wel voor alles. 

Liefs Jorig, Rebecca en dikke knuffel van Moos
Oja en pootje van Bentley

April 2024.

Hoi Patricia

Dank je wel voor een fijne mooie kraamweek. Dankzij jou zijn wij klaar voor de volgende stap, onze dochter Evy zelf verzorgen. Jouw kunde,liefde,uitleg waren super fijn. Je bent een aanrader! 

Liefs Nils,Yvette en Evy.
Maart 2024.

lieve Patricia

dank je wel voor de heerlijke kraamweek. wat zijn  wij jou dankbaar, voor jouw snelle handelen op de 2e kraamdag, de schrik zat er aardig in, maar jouw rust, gaf ons vertrouwen en na een 24uurs opname mochten wij gelukkig met zijn allen weer naar huis. . jouw liefdevolle zorg en toewijding ook voor Guusje en Feike, wij hadden ons gen betere zorg kunnen wensen! Ook hoe liefdevol je de naam van onze dochter Sammie* uitsprak en haar naam noemde deed ons heel goed.

Guusje en Feike gaan je enorm missen, het liefst wilde zij jou houden en stiekem wij ook.

nogmaals Patricia bedankt voor alles en wij raden jou zeer zeker aan!

liefs Lieke, Ferry, Guusje, Feike, Sammie* en Neeltje

februari 2024

Beste Patricia,

Wat hebben wij een fantastische kraamweek gehad! door jouw kunde hebben wij in alle rust alles mogen en kunnen leren.  Je stond ons bij met raad en daad en door je rust konden wij zeer goed praten met jouw over alles wat er was gebeurt rondom de bevalling, jij hebt er mede voor gezorgd dat wij dat nu langzaam alles kunnen plaatsen en kunnen verwerken. Niets was jou te veel, hadden wij je nodig, dan was je er, wilde wij rust, dan liet je ons alleen. deze week gaan wij nooit vergeten en bij een volgende keer willen wij jou zeker terug! Deze week was met een lach, een traan en humor, maar echt  in één woord FANTASTISCH

Wij gaan het nu alleen doen, maar jij zei ik laat jullie met een gerust hart los, dus wij  vertrouwen daarop. wij raden jou zeer zeker aan en gaan dat ook zeker doen, bij al onze vrienden, familie, als wij horen dat ze zwanger zijn


Echt heel veel dank, liefs Ronald Danique en hele dikke knuffel van Madelief
en pootje van Jimmy en Lalo 

Februari 2024 


beste Patricia 


dank je wel voor een fijne kraamweek. ik heb lekker tot rust mogen komen en dankzij jou hulp en het mogen lenen van jouw kolf is de borstvoeding opgang gekomen. ook mocht ik jouw borstkolf langer lenen dan de kraamweek, wat erg fijn was.

groetjes Reen ,Elisa 
Mikki en Klaas
januari 2024


Lieve Patricia


Wat willen wij jou enorm bedanken. Wat heb jij ons zelfvertrouwen geven in 1 week tijd.
Jou hulp, adviezen met betrekking tot de borstvoeding echt geweldig. Zo blij dat het allemaal gewerkt heeft. Maar ook je rust, gezelligheid, kunde, verwennerijen, alles doe jij echt vol overgave, vol passie en liefde. Je noemt je zelf een vakidioot, maar echt je hebt zoveel kunde in je, dat straal je uit.
Komt er een 2e dan willen wij jou zeker weer.

Liefs Jonathan, Anouk en knuffel van Lou 
Pootje van Beer en Aap

December 2023.

Beste Patricia

Voor de 2e keer was je bij ons om te komen kramen. En weer was het een feestje. Je hebt ons weer heerlijk verwent,ontzorgt en onze dochter Beau heerlijk verwent. 
Komt er een derde dan bellen we jou als eerste. 
Je bent een topper. 

Groetjes Mark, Cally
Beau en Sam
Pootje van Dex. 
December 2023.

Lieve Patricia,

Na een spannende tijd en veel ongewis, mochten wij na 4 weken op de couveuse afdeling naar huis. Na veel contact met verzekeraar, mocht je couveusenazorg geven. En wat waren wij blij met jou. Door de medische indicatie van onze dochter, moest de borstvoeding nog goed opgang komen en mijn herstel na een spoedsectio ook. 
Jou kunde, duidelijkheid, openheid, het meedenken, heeft ervoir gezorgd dat wij alles een plaats konden geven, maar ook konden starten met genieten. 
Je bent een topper, een echte aanrader.
Dank je wel voor alles,

Liefs Rogier, Anouschka
Thomas, Sophie en Milou.
November 2023

Lieve Patricia

Dank je wel voor een geweldige kraamweek. Wat kan jij ontzorgen,maar ook durf jij het gesprek aan te gaan, als je merkt dat het even niet lekker loopt,dit heeft ons goed gedaan. Ook noemde jij de naam van ons eerste zoontje Bodhi🌟 met regelmaat, zodat ook hij erbij was. 
Jou kennis en en kunde over borstvoeding is geweldig! En je omgang met onze dochter Imme was magisch. 
Jij mag met recht zeggen dat je met passie en liefde werkt.
Wij gaan jou zeker aanbevelen! 

Groetjes Bart, Sandrine
Imme en Thije
Oktober 2023

Hoi Patricia,

Wij willen je weer bedanken voor een geweldige kraamweek! Wij hebben super genoten en vooral Fem, jij betrok haar overal bij. Met haar schortje mini krraamzorg, hielp zij jou. Je ontzorgde ons echt, door alle tijd die je aan Fem gaf. Ook Vief kreev al jou aandacht. Zodat wij paar uur bij konden slapen. 
Bij een derde bellen wij jou zeker weer.

Dank je wel
 Frank, Melle
Fem en Vief en poot van Fenna.

September 2023.

Lieve Patricia

Weer heb je bij ons mogen kramen. We wilde jou zo graag terug, dat we de kans op dubbel.vallen voor lief namen. En jawel het voel dubbel, maar wat loste je dat goed op, ,odat wij alle uren alsnog kregen. Wjj hebben weer ontzettend genoten van jou zorg en de kindjes missen jou heel erg. 
Nogmaals dank voor weer een super week, wij hebben weer super genoten van alles,maar  nu was het echt de laarste keer! 

Sebas, Samantha
Julia, Finn,Jasmijn, Fabian, Lucas, Thomas en Jesse.
September 2023.

Lieve Patricia


Dank je wel voor een geweldige kraamweek. Dankzij jou is de borstvoeding gelukt. En wat een service dat we jou kolf mochten lenen voor een extra week, omdat onze bestelde kolf op zich liet wachten. Wat een top service!! 
Jou kunde, rust, gezelligheid, hebben ervoor gezorgd dat wij vol zelfvertrouwen de zorg van onze dochter aankunnen.. 
Je bent echt een topper die zijn naam eer aandoet, jij hebt echt passie en liefde voor je vak. 
Je bent echt een aanrader. 

Liefs Diane, Harm en Floor.
Juli 2024

Lieve Patricia


Onze 2e kraamweek is alweer voorbij. Wat was het weer een leuke, gezellige week. Zo leuk om je terug te hebben voor de 2e keer. Eerst bij Lily en nu bij Roos. 
Lily is helemaal trots op haar grote zus diploma en wat heb je haar overal leuk bij betrokken. 
Wij gaan je missen en nee er komt geen 3e, maar wij raden je echt aan iedereen aan.

Liefs Shirley, Bram,Lily en Roos
Juli 2023.

Beste Patricia

Dank je wel voor een super kraamweek. Wat hebben wij veel aan jou gehad. Zonder jou was de borstvoeding nooit gelukt, wat ben je daar kundig in. En wat was je snel bij ons toen het een onverwachte thuisbevalling werd en wat was je een goede coach, hierdoor is de bevalling ook als fijn ervaren, echt dank daarvoor!
Maar ook met Robin,onze oudste had je een leuke klik, wat een lol hebben jullie gehad.
Wij raden jou zeer zeker aan. 

Groetjes Ilha, Bas ,Robin en Amber
Juni 2023

Dank je wel Patricia

Wat een ongelovelijk fijne, mooie, gezellige kraamweek hebben wij gehad. 
De kunde, rust, gezelligeheid, verwennerijen en kennis die jij meebrengd is super!! 
Wat hebben wij veel geleerd en wat is jouw kennis over borstvoeding super, zonder jou was dit nooit zo goed gelukt. 
Wij gaan jou enorm missen, maar wij raden je echt aan en bij een tweede bellen wij jou als eerste!!

Liefs Margo, Jeroen en knuffel van Rein en poot  van Joep ( hij mist zijn voetbalmaatje)
Mei 2024

 

Max, Solaïka, Mayinti & Raf Noordzij- 1 maanden geleden

Max, Solaika, Mayinti en Raf Noordzij (17-12-2017)

Nadat wij een zeer ongemakkelijk en bizar intake gesprek gehad hadden bij een grote kraamzorg organisatie. Werd ons duidelijk dat veel liever iets kleins en persoonlijks zochten. Zo zijn we via kraamzorggezocht terecht gekomen bij Patricia. Dit bleek een hele goede keuze want na een informatief en gezellig gesprek thuis konden we al kennis maken en verwachtingen uitspreken naar elkaar.
 En zoals besproken hebben we een heerlijke periode gehad zonder stres of regels, Patricia is een kraamzorg met enorm veel ervaring. Dus is echt een toevoeging in een periode dat het toch weer even aftasten is. Voor ons mannetje en oudere dochter was het ook genieten want die werden perfect verzorgd en geëntertaind. Dus hebben wij ook heerlijk kunnen genieten van de hotel service die geleverd werd ;p
 We kunnen Patricia zeker aanraden voor iedereen die een relaxte en ongedwongen kraamperiode tegemoet wilt gaan.
 Patricia nogmaals bedankt voor al je goede zorgen!

Groetjes

Wauw top kraamzorg!

Patricia is een hele lieve kundige en gezellige kraamverzorgster. Ze weet precies de rust te bewaren daar waar nodig is,maar ook precies wanneer haar schouder nodig is. Ze speelt heel flexibel in op alles en zorgt ervoor dat je uitgerust enn verwend de kraamweek afsluit. Dank je wel patricia. 

Liefs Vera, Arno, Quin en Fenna.
November 2020


Hoi patricia

Even een berichtje van ons, dank je wel voor een mooie top kraamweek. Door problemen bij grote organisatie, kregen we jou. Wat heb jij een hart en passie voor je werk. Wij snappen wel dat je werkt onder de naam kraamzorg met passie en liefde.
Omdat wij vonden dat je een dag eerder vakantie verdiende hebben we de kraamzorg 1 dag eerder afgesloten. Billie zat al ruim boven geboortegewicht en ik was al vol weer op de been. Maar dan nog app je 4 dagen later of alles goed gaat en of we nog vragen hebben. Wauw dat vond ik fijn nog even kleine vraagjes beantwoorden, dat doe je gewoon. Wat een fijne service.
Lieve patricia bedankt!

Groetjes Yvonne, Marco en knuffel vam Billie

Lieve Patricia,

Onwijs bedankt voor een geweldige kraamweek. Jou rust, deskundigheid en doorzetting heeft er voor gezorgd dat ik borstvoeding kan geven met 1 borst,mij  angst dat dat niet kon, die heb jij weggenomen en het tegendeel werd bewezen. Ook de verwennerijen, gezellige praatjes, alles was top! Bij een eventueel 2e baby, bellen wij jou als eerste

Liefs Kim, Bob en kleine Lauren. 
Februari 2023

Lieve Patricia,

Toen ik mijn ouders voor het eerst zag,dat ik " met al dit gestuntel wordt ik niet ouder dag 1 dag!"
Gelukkig heb jij mij red, want anders lag ik nu nog met een vieze luier in bed.
Dank je wel voor deze fijne tijd, mijn ouders zijn nu op de toekomst voorbereid. 

Liefs knuffel van Olivia en ook van mij papa en mama.
Groetjes Cathelijne en Erwin.
Mei 2020

Lieve Patricia,


Wat hebben wij genoten van onze kraamweek. Jou kundigheid, uitleg, liefde, gezelligheid, maar ook je humor heeft deze week tot een echt feestje gemaakt.  Wij gaan met veel.plezier teug denken aan onze kraamweek. En je echt overal aanraden! 

Liefs Alyssia, Mahmoud en knuffel van Shafiqe
Oja en veel pootjes van onze dierenboel.

Geweldige kraamzorg

Kraamzorg gehad van patricia bij onze jongste dochter. We hadden al 3 kinderen en de jongste was een onverwacht cadeautje. Maar dat was patricia ook. Geweldig hoe zij de andere kinderen overal bij betrok. Ze waren allemaal thuis ivm  mei vakantie.  Naar de speeltuin of spelletje spelen. Patricia deed het, waardoor ik heerlijk kon rusten en kon aansterken. En tussendoor deed ze ook nog huishoudelijke taken.

Patricia bedankt voor een geweldige week.


Groetjes fam hernadez. 

Hoi Patricia,

Hier  berichtje van ons, wat hebben wij een geweldige kraamweek gehad. We zijn verwend door je ,ongelovelijk. En wat was je geduldig in je uitleg en begrip. Niets was je teveel.  Je paste je prima aan,aan onze wensen. Je bent zeker een aanrader en dat gaan wij ook zeker doen, jou aanraden als kraamverzorgster.

Groetjes GertJan, Benthe , Jan en Marie 
September/oktober 2022

Wat hebben wij een mooie week kraamzorg gehaf. Na een paar dagen in het ziekenhuis ivm keizersnede,was Patricia er meteen bij thuiskomst.
Zij ontzorgde ons kompleet  zij zorgde voor verwennerijtjes,leuk gedekte lunchtafels speelde met onze oudste en dan ook nog de zorg voor moeder en zoon. Ze deed het gewoon. 
Dank je wel Patricia. 

Groetjes Twan Laurie Fien en Mick
Dec 2021

Wat een super week hebben wij gehad met Patricia. Onze vorige kraamweek was niet zo, daarom nu bewust gekozen voor een zelfstandige en geen bureau. Zo kwamen wij Patricia uit. Zij zorgt echt voor heel het gezin. Ik kwam aan rust toe en Patricia zag erop toe dat ik goed at en dronk. Ook ging ze mee in ons gedachtengoed, zij liet ons vrij in of wij wel of niet wilde wegen end, zeef fijn. Ook de andere 3 kinderen kregen de volle aandacht, naar de speeltuin, geen probleem. De oudste 2 van school halen, geen probleem en dan nam ze hondjes ook meteen mee voor een rondje. 
Echt wat zij doet is super, geen regels end wat vorige keer bij bureau wel was. Komt er nog een kleintje , dan bellen wij Patricia , echt wel! 

Liefs Denise, Denis
Dylano, Finnley, Mila en Mayson en de hondjes. 
Juni 2021.

Lieve Patricia,

Onwijs bedankt voor de goede zorgen. Wat voelde jij goed aan, wat wij nodig hadden en wilde. Jij gunde ons onze coccon en bubbel. Wij hebben heerlijk 8 dagen in onze bubbel gezeten, vol met verwennerijen. Echt top!! 
Nogmaals dank voor een unieke ervaring.

Liefs Wouter, Judith en Lola🥰
December 2022.

Dank je wel Patricia!
Wat zijn wij blij geweest met Patricia, na een snelle thuisbevalling, waarvoor ze net te laat was, kon het genieten beginnen. Maar na 6 dagen, kreeg onze dochter koorts en handelde Patricia snel, binnen het uur waren wij helaas in het ziekenhuis. Ondanks dat wij daar waren onderhield Patricia contact met ons en sleepte ze mij er door. Na 2 dagen mochten wij naar huis, 1 appje en Patricia was er weer voor ons en gaf meteen verlengde kraamzorg, waardoor we nog even konden bijkomen van alles. Ondanks de 2 dagen ziekenhuis een top kraamweek gehad. Liefde, zorg, verwennerijtes, rust en adequate zorg geeft Patricica!

Wie weet tot ziens, als er een 3e komt.
Liefs Vera,Teun,Puck en kleine Suze.
April 2021

14 februari is obze zoon Tygo geboren en we hadden weer voor Patricia gekozen, bij onze dochter Hannah was ze er en nu weer  en wat een fijne week hebben wij weer gehad  ze ontzorgde heerlijk en verwende iedereen met  lekkere dingen. Onze dochter Hannah werd 2 in de kraamweek, hoe leuk is dat omdat nu weer samen te vieren  

Lieve Patricia,  bedankt voor weer een super week. 

Liefs Jeroen, Laura, Hannah en Tygo. 

Februari 2022

Lieve Patricia,

Wat zijn wij blij geweest met jou!!  Jij voelde Evelien perfect aan, ondanks haar beperkingen, gaf jij aangepaste zorg, wat voor jou ook.soms snel schakelen was. Dat jij alles ook met 1 hand probeerde, om je in te leven in Evelien, dan  spreek je van inlevingsvermogen.  Ook op haar afasie speelde je super in. Wat jij hebt betekent voor Evelien is onbeschrijvelijk, daardoor is zij en ik in staat om onze Finn goed te kunnen verzorgen.  Wij gaan je missen, maar ook zeer zeker bij iedereen aanraden! 

Nogmaals super bedankt voor je uitstekende zorg.
Liefs Nicky, Evelien en Finn💙

Door een verhuizing vanuit almere naar ulvenhout konden wij geen zorg meer krijgen via een regulier bureau. Via via kwamen we bij patricia uit. En beter konden wij t niet treffen. Echt een schat. Zorgde voor mij en de baby,maar ook grote broer en zus die toch nog wat éénkennig is klikte het goed. De eerste 5 dagen heerlijk op bed gebleven, heerlijk geniten van de rust en lekkere verwennerijen. Daarna behoefte om weer zelf te rommelen in huis en dat kon. Patricia liet mij gaan, geen betutteling of doe maar niet. Hierdoor een super week gehad.
Echt een topper die echt hart heeft voor haar vak.

Groetjes familie Mes.


Bete Patricia,

Dank je wel voor een geweldige week. Onze prioriteit lag bij de borstvoeding, omdat deze de eerste keer niet goed was verlopen. Jou kundigheid,jou rust zorgde ervoor dat de borstvoeding nu wel lukte. Ook de zorg voor onze oudste was top, je deed van alles met haar. 

Groetjes Sjoerd, Sanne, Jules en Sammy. Maart 2021

Beste Patricia,

Dank je wel voor een zeer fijne, mooie kraamweek. Jij paste je perfect aan, aan ons. Onze wensen werden 100% geaccepteerd. Je was zo flexibel, dat wij gewoon ons zelf konden zijn en konden doen hoe wat het wilde. Je bent zeer kundig, flexibel en ontspannen, dat gaf ons de rust en zelfvertrouwen om nu zonder jou verder te gaan. 

Dank je wel
Luc, Marieke en Koosje❤️

TOP KRAAMZORG!

Lieve Patricia, bedankt voor alles de afgelopen week. Wat ben jij een fijne, lieve, gezellige maar vooral kundige (kraam)vrouw. Wij hebben onwijs genoten van onze kraamweek, mede dankzij jou! 🤗 Je hebt écht deel uitgemaakt van ons gezin. We gaan je onwijs missen, maar zijn er klaar voor om dit met 4e te gaan doen 👨‍👩‍👧🐶 Gelukkig zien we elkaar volgende week nog. Nogmaals bedankt voor alles, ook voor de mooie knuffel voor ons Jade. Wat zal ze daar veel mee tutten! 🐰🥰💗

Liefs Demi, Wesley een knuffel van Jade en een poot van Seyna🐾
22 september 2021.

Top kraamzorg

Wat is kraamzorg van patricia fijn. Je kent haar al,omdat zij persoonlijk komt kennismaken en de intake allemaal zelf doet. Toen ik ging bevallen, belde mijn man haar en binnen 30 minuten was ze. Dat ze er was kreeg ik niet mee, zou rutig bleef ze  op de achtergrond en maakte zij mooie foto's. Na de geboorte van Mika mochten wij in alle rust wennen en deed zij op.de achtergrond haar werk. 
Ook onze oudste vond het geweldig, patricia speelde met hem, bakte cakejes en gaf hem veel aandacht. 
Wij raden patricia zeker aan. 

Groetjes familie Ruisaard.
Januari 2021Bedankt Patricia,


Wij kregen  Patricia, omdat zij inviel voor haar collega, die dubbel zat. 
Wat een prettige dame is zij. 
Behulpzaam, allerrt, lief, gezellig,kundig, alles wat je wenst. De eerste dagen deed ze alles voor, legde goed uit, daarna trad ze terug en liet ze ons zelf alles ervaren en uitzoeken. Daar waar nodig sprong ze bij. Hierdoor zijn wij nu instaat om zelf onze dochter te verzorgen. Wij gaan haar enorm missen. Echt een aanrader is Patricia. 

Liefs Fam van Berm
Maart 2022.

Lieve Patricia, dank je wel!!

Patricia werd ons aangeraden door een vriendin en wat had zij gelijk.
Patricia is een lieve, gezellige kraamverzorgster. Maar ook een vraagbaak. Ze heeft mij zeer goed begeleid met de borstvoeding. Zij gaf mij handvaten, waar ik wat mee kon. Niets  van dat moet, nee wat past bij mij en dat doen we. Ze geeft je een keuze en laat je in je waarde. Ook voor onze andere kinderen was ze super lief, ze had zelfs cadeautje bij toen onze dochter 2 werd in de kraamweek. 

Patricia , dank je wel voor ddn super week en wie weet tot ooit!!

Liefs  Henkie, Romy
Rachelle, Djolina en Novita❤
Maart 2022.

Wauwwwww super kraamweek gehad!  Patricia heeft ons zoveel geleerd en verwent echt geweldig. Dankzij Patricia hebben wij extra genoten en kunnen wij vol vertrouwen het ouderschap in. Ook ons hondje Baily , gaat haar missen, vooral de "stiekeme" worstjes hihi. 
Lieve Patricia, nogmaals echt super bedankt, wij gaan jou zeker aanraden bij iedereen.

Liefs Eddy, Wisa Gigi❤️ en poot van Baily.
November 2022

Lieve Patricia, onwijs bedankt dat je ons begeleide in de eerste week van Fenna's leven. Vorig jaar stond je ons bij toen onze zoon Max🌟 still werd geboren en nu weer. Wij voelde ons veilig, hoefde niets  uit te leggen. Je liet ons verdriet toe en noemde  Max🌟 ook.bij naam,hij hoorde er helemaal bij als grote broer. 
Wij hebben veel.geleerd,genoten,gelachen,maar oom gehuild. Het was een mooie liefdevolle, eneverende week!

Dank nogmaals voor alles

Frank, Lydia Max🌟 en Fenna❤
Dec 2021

Wij raden Patricia zeker aan.
Bij de kennismaking al een goede klik, ons zoontje ging meteen naar haar toe, Patricia liet hem toen al op zijn tempo wennen. En zo snel naar iemand gaan is uniek voor hem. 
Onze wensen werden perfect gerespecteerd, wij wilde handsoff, back to basic,bij zowel bevalling als kraamweek en dat gebeurde ook. Patricia ontzorgde ons compleet. Bij de bevalling heeft ze ontelbare  mooie foto's gemaakt, zo waardevol. 
Dus echt wilt u een fijne kraamweek, wij raden Patricia aan. 

Gr  Fam van Gils
Novemmber 2021.

Lieve Patricia,

Dank je wel voor een geweldig mooie kraamweek. Je hebt ons heerlijk verwent en ontzorgt. Je hulp en kunde bij de borstvoeding was geweldig. En onze andere kinderen waren dol op je❤️.  Zij gaan jou  erg missen! En wij ook. 
Wij gaan je zeker aanraden bij iedereen die kraamzorg zoekt. 

Liefs Sebas, Samantha
Julia, Finn, Jasmjjn, Fabian, Lucas en kleine Thomas  Grotenhuis. 

 Oktober 2022

Wat hebben wij een fijne week gehad. Ons eerste kindje, alles nieuw en spannend. Maar daar was patricia. Zij heeft ons in een week tijd alles geleerd. Wat waren wij blij met haar.
Nogmaals dank je wel voor alles.

Liefs noah en groetjes van zijn papa en mama
Nov 2018

Hoi patricia
Dank je wel  voor een mooie kraamweek. Door jou konden wij de zorg van Ties prima aan, aan het einde van de kraamweek. Ik wilde graag borstvoeding geven, maar geen idee hoe dat moest. Door jou rust, uitleg en geduld is dat gelukt. Ties is een tevreden ventje, wat goed groeit.
Dank je wel voor alles en wie weet tot ziens?

Groetjes Siebe , Maaike en Ties. 
Mei 2018

Wauw wat hebben wij genoten van een  fantastische  kraamweek. Rust, gezelligheid, duidelijke uitleg, fijne zorg en verwennerijen.  Na een vlotte bevalling waar Patricia bij was, was het meteen vertrouwd dat ze bij ons was. We hebben de perfecte start gehad met ons gezin en de eerste week van onze zoon

Gr Familie  van Gils
Mei 2021

Hoi patricia

Via deze weg nogmaals dank voor je leuke verwen zorg. Onze kraamweek was een feestje. Ontbijtjes op bed, fruitcoctails, lekkere lunches en nog meer. Maar ook je kennis en kunde is geweldig! Je legt t duidelijk uit en al vroegen wij t voor de 10e keer, weer legde je het met liefde uit.
Als er 2e kindje komt dan willen wij je zeker terug. 

Veel liefs patrick ashley en knuffel hailey-jane

Februari 2019

Goede kraamzorg. 

Patricia heeft ons bij gestaan tijdens de bevalling en de dagen daarna. Ze is professioneel, kundig en adequaat. Door snel actie te ondernemen toen ik hoge koorts kreeg,  wel met een ziekenhuis opname, is erger voorkomen. Maar ook toen onderhield ze contact en toen wij thuis kwamen was ze er weer en zorgde ze voor verlenging van de kraamzorg. 
Dank je wel Patricia voor een fijne gezellige en leerzame kraamweek en wie weet tot ooit.

Groetjes Sandra, Loek en Lara.
September 2021. 

Lieve patricia

Wat hebben wij een fantastische kraamweek gehad. Je hebt ons veel geleerd en veel onzekerheden  die we hadden weggenomen. Wij zijn klaar om t alleen te gaan doen! 
Maar gaan jou,  de verwennerijen, je uitleg, je geduld en je liefde voor Vieve en je vak heel erg missen.  Je bent een lieverd.
Dank je wel voor alles. 

Liefs Jorik, Evelien en Vieve 

Nov 2018

Hoi patricia

Via deze weg bedanken wij jou voor 5 mooie kraamdagen.
Doordat onze tweeling opgenomen moest worden in het ziekenhuis, konden wij maar 5 dagen gebruik maken van de kraamzorg. En deze dagen waren fijn. Je was zeer lief voor mij, de tweeling en onze 2 andere kinderen. Helaas konden wij niet de kraamzorg afsluiten zoals wij gehoopt hadden, door de onverwachte opname in het ziekenhuis, maar alsnog bedankt voor alles.

Liefs Peter Irena
Job, Fee, Dex en Kiki. 
Sept 2018

 Lieve  Patricia

Bedankt voor een mooie kraamweek. Samen met je collega heb jij ons een mooie week gegeven. Jij zat dubbel en deed  samen met een collega ons kraambed verzorgen. We konden jou altijd bellen en appen, jij was erdan  
Bedankt en wie weet tot ooit!!

Johan, Andrea en Lars💙

Feb 2022.

Lieve patricia bedankt voor de geweldig mooie kraamweek.
Wij hebben veel geleerd en je wist precies wanneer, welke informatie wij nodig hadden. Ook hield je mij soms een spiegel voor, die ik nodig had om tot rust te komen.  Ook de verwennerijtjes en de maaltijden waren heerlijk. 
De zorg  voor Demi was geweldig, liefdevol en warm. Wij gaan je missen. Je bent een toppertje.

Dank voor alles groetjes Gerben Tonja en Demi. 
Mei 2020

Lieve patricia

Wat waren wij blij met jouw als onze kraamverorgster. Al tijdens de zwangerschap was je zeer belangstellend naar ons toe, omdat deze niet volgens wens verliep. Toen beurde je ons al op. Nadat Julia was geboren was je er meteen toen we naar huis mochten. En wat was je lief en verwende je ons. Omdat Julia geel zag moesten we terug naar het ziekenhuis. Maar ook toen was je er voor ons. En weer bij thuiskomst was je daar en verlengde je de kraamzorg, zodat we nog 5 dagen verwend werden.  Ook dat je na afsluiten kraamzorg, gewoon bereikbaar blijft voor vragen is een super service van jouw. 
Je bent een kraamengel, een topper! 
Bedankt voor alles!! 

Liefs Debbie, Walter en knuffel van Julia❤
December 2019

Voor de 2e keer kwam Patricia weer bij ons  bij onze eerste zeiden wij al komt er een 2e dan jij weer. Nu 3 jaar later was het zover. Meteen bij positieve test Patricia geappt, want anders ben je te laat hoor.  En ja hoor ze had nog plek. Weer was ze er meteen bij thuiskomst en weer gaf zij ons de perfecte start. Dana en Yaroah werden verwend, met Eira deed ze gek. Maar ook Imara onze oudste van 14 vergat ze zeer zeker niet. 
Er komt geen kindje meer bij, maar ohh wat gaan wij Patricia missen!

Dikke knuffel Guido, Dana Imara Eira en knuffel van Yaroah💙
Feb 2021

Lieve Patricia,

Helaas zit onze kraamweek er al weer op😢
Wij willen je bedanken voor een geweldige week en een geweldige eerste ervaring!
In een week tijd zijn wij gegroeid tot ouders, mede dankzij jou. We hebben ontzettend veel van je geleerd en met je gelachen. 
Mocht er een 2e kleintje komen weten wij jou zeker te vinden! 
BEDANKT!! 

veel liefs x x x 
Remco, Jannenke en knuffel van Dies💙
Mei 2020

Hoi Patricia

Dank je wel voor een fijne kraamweek.
Dank voor je uitleg, geduld, het voordoen, het samen doen, maar vooral ook, het ons zelf laten doen. Mede dankzij jou kijken wij terug op een mooie start van ons gezinnetje. 
Nogmaals dank je wel!

Liefs Koen Floor en Fiona 

Hoi Patricia 
Dank je wel voor een mooie kraamweek. Onze zoon zou je laatste 2020 baby zijn, maar hij werd je eerste 2021 baby. Dankzij jou is de borstvoeding super gelukt. Mika doet het goed, groeit super. Jaimz keek elke dag naar jou uit, wat vond hij het leuk om cakejes te bakken en spelletjes met je te spelen. 
Je doet je naam eer aan, echt kraamzorg met passie en liefde. 
Wie weet tot ooit 😉

Groetjes van Rosita, Martin, Jaimz en Mika
Januari 2021

Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad  na een pittige bevalling, stond patricia snel bij ons toen we thuis waren.  Mede door haar inzet, uitlleg en doorzetting is de borstvoeding na matige start goed gekomen. Onze dochter groeit als kool! 
Ook de heerlijke fruitcoctails en lunches waren een genot. 
Wij raden Patricia zeker aan. 

Gr  Frank Melle en Fem
Poot van Fenne. 
Juni 2021

Wij willen Patricia bedanken voor een zeer fijne kraamweek. Omdat t bureau waar wij kraamzorg hadden aangevraagd geen beschikbaar personeel had, hadden ze Patricia gevraagd of ze bij ons de zorg wilde doen.  
Patricia deed alles echt met liefde en plezier. Onze oudste werd overal bij betrokken en ze verwende ons heerlijk. Onze oudste kreeg ook nog een kraamzorgdiploma, wat ze geweldig vond. 
Echt een meid met hart voor de kraamzorg!

Familie molenschot. 
Februari 2020

Hoi Patricia
Hier een berichtje van ons. Onze zoon liet aardig op zich wachten, maar paaszaterdag kondigde hij zich toch aan. 1 appje en jij stond standby, en na het belletje dat het echt ging doorzetten de bevalling, was jij er binnen 15 minuten. Ook toen dacht  onze zoon jullie wachten maar. Al die tijd was jij rustig aanwezig en had alles klaargezet. De bevalling verliep zoals wij t wilde. En jij was daarbij op de achtergrond aanwezig. De rest van de kraamweek verliep perfect en gaf jij ons rust door de meisjes bezig te houden. Wat waren  zij trots op hun kraamdiploma en roze roset. 
Nogmaals dank voor alles! 

Liefs fam Thiele. 
April 2019

Lieve Patricia,

Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad. Jij hebt ons alles geleerd wat moest en meer. Tot ongeveer 4 weken na afsluiten mochten wij jou bellen of appen bij vragen, zeer fijn. 
Ook  onze hond Rasta kreeg extra aandacht, die moest echt afkicken 😉
Dank je wel voor alles😘
 
Liefs Mark ,Cally en Beau en poot van Rasta.
Mei 2022

Wij kregen Patricia, omdat de kraamzorgorganisatie waar wij zorg hadden aangevraagd geen personeel beschikbaar had. Wat een leuke meid zeg. Patricia heeft ons een top kraamweek bezorgd. Echt de reddende engel, wat het bureau niet kon waar maken, maakte Patricia dubbel zo goed. Ze is echt een aanrader. Ze verwent je heerlijk en ook onze oudste zoon werd extra verwend.  Zoek je leuke , maar zeker ook goede kraamzorg, stop met zoeken! 
Patricia nogmaals dank voor een top kraamweek! 

Groetjes van de fam Heijster. 

Mei 2018

Patricia is een geweldige kraamverzorgster. Bij de kennismaking al meteen fijn, vertrouwt gevoel. Ook de hond keurde haar goed 😉
Als ik haar nodig had bij de bevalling mocht ik haar bellen, nou wat had ik haar nodig en wat was ze er snel, ondanks code rood, sneeuw en ijzel, ze kwam meteen. De week die volgde was perfect. Ze paste zich perfect aan aan ons. Omdat wij niet wilde dat ze veel huishouding deed, hebben wij hele fijne gesprekken gehad, veel gelachen en veel koffie gedronken. 
Dank je wel nogmaals Patricia voor alles.

Wendy , Bart en Nola en poot van djenga.
Februari 2021

Patricia is deze week bij ons geweest om voor mij, mijn vriend en natuurlijk vooral onze dochter Filou te zorgen. We hebben een fantastische week gehad, vol zorg en aandacht. Patricia is een vat vol kennis en deelt die kennis graag met je. Daarnaast neemt ze je huishoudelijke taken uit handen en zorgt ze voor kleine verrassingen. Dankjewel Patricia voor een fantastische week!
 Liefs van Inge, Niels en Filou
Juni 2019

Wat een heerlijke kraamweek hebben wij gehad, op een kleine domper na. Ik werd op de laatste dag kraamzorg postitief getest op corona, hierdoor moest Patricia ons per direct verlaten en moest zij helaas in zelfisolatie😪. Maar 2 weken later kwam ze terug om goed af te sluiten, nog even nakletsen, nog wat tips en uitleg en onze dochter Kaat werd nog 1x gewogen. Maar in de week zelf heerlijk verwend en ook onze zoon Ties kreeg alle aandacht, 3 jaar terug was Patricia ook zijn kraamverzorgster en nu wilde wij haar weer! Ze is een topper. 

Groetjes Maaike , Sieb en dikke knuffel van Ties en Kaat❤15 juli 2021Lieve Patricia 

Wij hebben een fijne kraam week gehad waarin wij ons gesteund,begrepen en verwend hebben gevoeld! Er is echt met passie en liefde voor heel ons gezinnetje gezorgd. Ook na de kraam week konden wij nog terecht met onze vragen. We hebben ons nooit alleen gevoeld hierin.l

Liefs Isa, Patrick en Yuna😘
Juni 2019

Lieve  Patricia,

Dank je wel voor een fijne week kraamzorg. Ondanks dat je op vakantie was reed je op en neer elke dag weer vanaf je vakantieadres! . Vorig jaar toen onze dochter Zara🌟 still werd geboren stond je ons bij. Nu mochten wij onze lieve dochter Floor verwelkomen en ook nu stond jij ons bij. Jij kende ons verdriet en liet ons daar ook vrij in, jij noemde Zara's🌟 naam ,omdat zij er gewoon bij hoort.  Jij liet ons onze onzekerheden uiten en nam daar de tijd voor, dank. Door dit alles hebben wij genoten van Floors 1e week en kunnen wij nu door en genieten wij met volle teugen van ons meisje. 

Liefs Babette, Jesse en Floor en sterrekusje van Zara🌟 en poot van Ollie

Juli 2021

Hoi Patricia

Super bedankt voor  alles de afgelopen week! We hebben genoten van onze eerste week met Senn en Elin. Bedankt voor de adviezen en tips, ik zal appelstroop voortaan anders zien😉. Mooi om te zien hoe jij je werk met passie kan uitvoeren en je evoor inzet. Wij wensen je nog heel veel werkplezier bij je volgende gezinnen waar je nog gaat werken. 

Veel liefs Nick, Marleen, Elin en Senn
Augustus 2019

Lieve Patricia,

Dank je wel voor een fijne kraamweek. Wij kijken hier met veel plezier op terug. Je hebt ons veel geleerd en heerlijk verwend. Wij gaan met vertrouwen de toekomst in. 

Liefs Bram, Shirley enLily.
Bij een 2e bellen wij jou zeker. 

Augustus 2020

We gaan je missen! 😊 en Regi helemaal haha! 🐕

Bedankt voor de fijne kraamweek, mede dankzij jou een fijne start gemaakt! 🥰

Liefs Marc, Dagmar en Nova en poot🐾 van Regi. 
November 2019

Hoi Patricia

Hier een berichtje van ons. 
Dank je wel voor een super kraamweek. De rust die jij ons bracht, gaf ons de kans te wennen aan ons nieuwe kindje Lize. Ook hoe jij  onze zoon overal bij betrok was zeer waardevol. Dank voor een fijne start voor ons als gezn van 4 nu. 

Liefs familie van beelen. 
Juli 2020

Lieve patricia,

Bedankt voor een geweldige week. Onze start als gezin is dankzij jou goed van start gegaan.
De verwennerijtjes, de zorg, de uitleg, maar ook de rust die bracht waren super.

Nogmaals dank!

Liefs Ilona Leon en Yelina💖

November 2019

Lieve Patricia,

Bedankt voor weer een geweldige week kraamzorg.
Wij hebben een eerste mooie Maud-week ervaren en gaan zeker met volle teugen verder met genieten van onze lieve wondertje.
Mede dankzij jou was dit een week om elkaar te leren kennen en om Demi te betrekken in de nieuwe gezinssituatie
Nu als trotse grote zus! 
Nogmaals dank dat je voor de 2e keer ons een onvergetelijke kraamweek hebt gegeven. 

Liefs Gerben, Tonja
Demi en Maud

(En ook namens Kaylee en Noa, ze waren zeer blij dat ondanks de Corona ze toch even bij hun nieuwe zusje mochten zijn)

Mei 2020

Lieve Patricia

Omdat het bureau waar wij aangemeld waren geen personeel had, hebben ze jou gebeld. Wat waren wij blij dat jij bij ons kwam. Toch 1 gezicht de hele kraamtijd, kon het bureau ons niet garanderen ivm personeels tekort. Jij had alle tijd, bleef zolang het nodig was. Leerde ons alles, Luca is ons eerste kindje. Je nam de onzekerheden weg van ons. Wij kijken terug op een leuke, gezellige en zeer leerzame kraamweek. 


Dank je wel, liefs Jeroen,  hilde en Luca😘

December 2019

Patricia dank je wel voor een prachtig mooie eerste week met onze zoon. Jouw geduld , inzet en liefde hebben er voor gezorgd dat wij de eerste week als een geweldige periode hebben ervaren. 

Liefs Mandy, Dave en Julan
Januari 2020

Lieve Patricia, 

Dank je wel voor een geweldige kraamweek. Je zorgde niet alleen voor mij en Hannah,maar ook voor Jeroen en zijn zoontje die in  de kraamweek bij ons was.
Je bent een zorgzame, leuke, spontane en gezellige kraamverzorgster. Een echte aanrader, ze geeft je  echt een kraamweek om op terug te kijken. 

Liefs Laura,Jeroen en Hannah. 
Februari 2020

Beste Patricia,

Wij willen jou hartelijk danken voor een geweldige kraamweek
Jij zorgde voor rust, gezelligheid en duidelijkheid.
Jou uitleg, je passie heeft ervoor gezorgd dat wij het papa en mama zijn,  met vertrouwen aan kunnen. Ook na de kraamweek mochten wij jou appen en bellen met vragen. Dank daarvoor.

Heel veel liefs 
Jorrit, Kim en knuf van Tess en een poot van Zina. 
April 2020

Lieve Patricia,


Dank je wel voor de fijne kraamweek. We hebben veel geleerd en etg genoten van je verwennenrijen. Bij een 2e bellen we zeker weer. 

Dank Marco Sandy en Vince
Januari 2023