Kiwa keurmerk!

Op 8 Februari 2023 heb ik mijn KIWA keurmerk behaald. Dit betekent dat ik aan alle wet en regelgeving voldoe,die men stelt aan zelfstandige zorgondernemers.  En deze eisen zijn niet mals, maar ik heb het keurmerk en dat is wat telt!! 

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarde ontvangt u bij het intakegesprek, dit gesprek zal plaats vinden rond de 30e week van de zwangerschap. Bij het intakegesprek teken u en ik de zorgovereenkomst, daar zijn de algemene voorwaarde een onderdeel van.
Mocht u hier eerder vragen over hebben, stel deze dan gerust. 

Privacyverklaring

Ook bij het intakesprek ontvangt u de privacyverklaring van mij. Deze voldoet aan de AVG wetgeving. In de privacyverklaring staat precies beschreven hoe ik u gegevens moet bewaren en voor hoelang. 

Aangesloten bij

Ik ben als zelfstandige aangesloten bij Solopartners, deze kunnen indien nodig bemiddelen bij een geschil of klacht. 
Ook ben ik aan gesloten bij  de NBvK ( nederlandse beroepsverening van kraamverzorgsters)
Ook sta ik ingeschreven bijn het KCKZ, dit is verplicht om te mogen werken als kraamverzorgster, iedere 4 jaar moet ik daar mijn accreditatie halen, zodat ik mag werken als kraamverzorgster.