In 2023 heb ik mijn kiwa keurmerk behaald. Dit houdt in dat ik als zelfstandig ondernemer aan alle eisen voldoe, die aan dit keurmerk vastzitten en deze zijn niet mals. Reeds in maart 2024 heb ik weer een audit gehad en is alles weer akkoord gegeven, dus ik mag weer tot maart 2025 het keurmerk dragen, dan volgt er weer een audit. 


Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarde ontvangt u bij het intakegesprek, dit gesprek zal plaats vinden rond de 30e week van de zwangerschap. Bij het intakegesprek teken u en ik de zorgovereenkomst, daar zijn de algemene voorwaarde een onderdeel van.
Mocht u hier eerder vragen over hebben, stel deze dan gerust. 

Privacyverklaring

Ook bij het intakesprek ontvangt u de privacyverklaring van mij. Deze voldoet aan de AVG wetgeving. In de privacyverklaring staat precies beschreven hoe ik u gegevens moet bewaren en voor hoelang. 

Aangesloten bij

Ik ben als zelfstandige aangesloten bij Solopartners, deze kunnen indien nodig bemiddelen bij een geschil of klacht. 
Ook ben ik aan gesloten bij  de NBvK ( nederlandse beroepsverening van kraamverzorgsters)
Ook sta ik ingeschreven bijn het KCKZ, dit is verplicht om te mogen werken als kraamverzorgster, iedere 4 jaar moet ik daar mijn accreditatie halen, zodat ik mag werken als kraamverzorgster.