Impressum

De meeste van de wereldwijde wetten en regelgevingen voor telecommunicatie schrijven voor dat websites die niet strikt privé of persoonlijk gebruikt worden een impressum moeten hebben dat aan de wet voldoet. Hieronder vallen websites die een blog of teksten van journalistieke aard bevatten.

De naam van de contactpersoon die verantwoordelijk is voor de inhoud moet in het impressum worden genoemd, samen met een adres en een manier waarop je deze persoon kunt bereiken. Het kan zijn dat nog andere wettelijk voorgeschreven informatie in je impressum moet staan. Raadpleeg een expert om erachter te komen welke specifieke informatie voor jouw site nodig is.

Kraamzorg met Passie & Liefde

vlinderslag 24

Almkerk 4286 GC

Nederland

Tel: 0610258793


KVK: 69561559
AGB CODE: 33330168

KCKZ geregistreerd: 212038

Op deze website zitten auteursrechten, iedere vorm van informatie delen en of kopiëren van gegevens voor marktingdoeleinden wordt niet geaccepteerd en zal gemeld worden bij meldpunt avg en acquisitiefraude.
Marketingbureaus hoeven niet te bellen en of te mailen voor deelname aan advertenties en of marketingdoeleinden, hierop geld het recht van verzet.