Over Kraamzorg met Passie & LiefdeIk ben als zelfstandige begonnen, omdat ik in loondienst niet meer de zorg kon geven die ik wilde geven.  Ik wilde echt 1 op 1 zorg geven en dat een heel kraambed, daar dit in loondienst niet meer mogelijk was, heb ik de stap tot zelfstandige genomen. En heb van deze beslissing nooit geen spijt gehad. Ik kan weer kraamzorg bieden, zoals ik kraamzorg voor ogen heb!
De naam Kraamzorg met Passie&Liefde is met zorg gekozen. Mijn gezinnen zeggen altijd,  jij werkt met zoveel Passie&Liefde, dat straal je uit.  En zo was de naam Kraamzorg met Passie&Liefde geboren! Dus de naam dank ik aan mijn kraamgezinnen!


waar staat kraamzorg met Passie&Liefde voor:


Kraamzorg met Passie&Liefde geeft u gegarandeerd kraamzorg met 1  kraamverzorgster.

Ik kom graag eerst langs voor een persoonlijke kennismaking, voor u beslist of u uw kraamzorg wilt van kraamzorg met Passie&Liefde. 

Kraamzorg met Passie&Liefde  regelt alles voor u, u moet alleen uw ziektekostenverzekering inlichten. 
Uw krijgt van mij bij inschrijving een bevestiging van mij,  deze geeft u door aan u zorgverzekeraar.  Ook kraamzorg van een zelfstandig kraamverzorgster is 100% vergoed door de verzekeraar, al zal men in eerste instantie zeggen van niet. Maar geen zorgen dat regel ik voor u!

Ook regel ik voor u de kraamhulpmiddelen die nodig zijn in de kraamweek, denk hierbij aan bedklossen, ruggensteun end. deze worden dan door mediplus, waar ik mee samenwerk bij u geleverd en na de kraamweek ook weer opgehaald. dus nog een zorg minder 

 Met 30 weken zwangerschap kom ik langs voor een intake gesprek waarin u kunt aangeven wat uw wensen zijn met betrekking tot de zorg. Dit kan in de avonduren zodat uw partner er ook bij kan zijn. 

U mag mij ten alle tijden bellen, mailen of appen met al uw vragen. Het voordeel van een zelfstandig kraamverzorgster is de korte lijn tussen u en mij. 

WILT U KRAAMZORG VAN MIJ? WEES ER DAN SNEL BIJ, DE AANVRAGEN GAAN HARD. MELDT U DAAROM ZO SNEL MOGELIJK AAN. LIEFST TUSSEN WEEK 8e EN 10e WEEK VAN UW ZWANGERSCHAP,MAAR EIGENLIJK AL ALS U EEN + HEEFT OP UW TEST. DAN STAAT DE RESERVERING GEWOON VAST VOOR U!