Kraamzorg op maat!

Kraamzorg is individuele persoonlijke zorg in een tijd dat uw leven is veranderd. U bent ouders geworden van een mooi wondertje. De kraamweek is 1 van de mooiste weken, maar ook een die zeer ingrijpend is voor u.Daarom vind ik een klik tussen u en mij zeer belangrijk. Ik kom daarom graag eerst kennis maken, voordat u beslist of ik uw kraamverzorgster wordt. U kunt ten alle tijden vrijblijvend contact met mij opnemen, dan kijken we samen verder.

    Couveusenazorg

Ook is couveusenazorg een mogelijkheid van kraamzorg. Ligt uw kindje langer dan een week in de couveuse en is de kraamzorgperiode officieel voorbij, dan kan het zo zijn dat u recht hebt op couveusenazorg. Dit is zorgverzekeraar afhankelijk, dit zal u dan moeten navragen bij uw verzekeraar. 


Kraamzorg wensen

Uw wensen bespreken we samen tijdens het intakegesprek, wat plaats vind rond de 30e week zwangerschap. Uw wensen worden vastgelegd in het kraamdossier dat u dan van mij krijgt. Tijdens de kraamperiode kunnen uw wensen worden aangepast, of worden herzien naar uw behoefte.