Kraamzorg op maat!

Kraamzorg is individuele persoonlijke zorg in een tijd dat uw leven is veranderd. U bent ouders geworden van een mooi wondertje. De kraamweek is 1 van de mooiste weken, maar ook een die zeer ingrijpend is voor u.Daarom vind ik een klik tussen u en mij zeer belangrijk. Ik kom daarom graag eerst kennis maken, voordat u beslist of ik uw kraamverzorgster wordt. U kunt ten alle tijden vrijblijvend contact met mij opnemen, dan kijken we samen verder.

    Couveusenazorg

Ook is couveusenazorg een mogelijkheid van kraamzorg. Ligt uw kindje langer dan een week in de couveuse en is de kraamzorgperiode officieel voorbij, dan kan het zo zijn dat u recht hebt op couveusenazorg. Dit is zorgverzekeraar afhankelijk, dit zal u dan moeten navragen bij uw verzekeraar. 


Kraamzorg wensen

Uw wensen bespreken we samen tijdens het intakegesprek, wat plaats vind rond de 30e week zwangerschap. Uw wensen worden vastgelegd in het kraamdossier dat u dan van mij krijgt. Tijdens de kraamperiode kunnen uw wensen worden aangepast, of worden herzien naar uw behoefte. 
Borstvoeding

Ook voor vragen en begeleiding bij borstvoeding kunt u bij mij terecht. Ik volg elk jaar meerdere scholingen en cursussen, zodat ik u in de kraamweek op mijn best kan bijstaan. Ook werk ik samen met meerdere lactatiekundige in de regio, deze kan ik altijd raadplegen, indien nodig. 

                  veiligheid.

Als kraamverzorgster heb ik veiligheid hoog in het vaandel staan. Ik heb mijn ehbo- diploma incl reanimatie en aed. Ook ik heb het ehak-diploma incl kinderreanimatie en aed. En heb ik een apart reanimatiediploma baby/natte babyin mijn bezit. 

Nazorg

Ik verleen ook nazorg, dit houdt in  dat u tot ongeveer 4 weken na geboorte mij altijd mag bellen of appen met vragen.  Na deze 4 weken gaat u naar het consultatiebureau, zij nemen dan de zorg over. Ook kom ik indien u dat wenst een week na afsluiting kraamweek nog een keer terug bij u. Ik weeg dan de baby nog een keer, toch fijn om een bevestiging te hebben dat uw kleintje het goed doet. Ook kunt u dan uw laatste vragen of onzekerheden nog een keer met bij bespreken.